Følgende er historier og anmeldelser indsendt af vores patienter.

16 Responses

 1. Anne Larsen

  Claudio har fuldstændig ændret hverdagen for min 8 årige datter Caroline i en positiv retning! Da Caroline startede med at se Claudio, havde hun i over 1 år haft daglige smerter i lænden. Hun gik til fysioterapeut, lavede de aftalte øvelser flere gange om ugen, men smerterne fortsatte på samme vis. Så søde klassekammerater masserede Carolines ryg i skolen, og varmepuden kom på herhjemme. Indtil jeg hørte om Claudio for et par måneder siden, og tog Caroline med hen til ham. Claudio fortalte efter det første besøg, at han mistænkte, at Caroline har en fremskræden Spondylolistese, og opfordrede til et røntgenbillede. Billedet blev taget, og det bekræftede desværre 100% Claudios mistanke, så Caroline skal nu på Rigshospitalet, og vi skal overveje operation. Men Carolines daglige smerter har Claudio helt fjernet! Samtidig med alle undersøgelserne på hospitalet er Caroline nemlig fortsat hos Claudio, som med blot 5 behandlinger har sørget for at Caroline slet ikke har ondt længere. Det unikke er, at Claudio ser kroppen som en helhed, og derfor ikke blot behandler Caroline hvor smerterne sidder. Claudio finder ganske simpelt de blokeringer, der er i kroppen, som ikke nødvendigvis kun er lige der, hvor man fysisk forventer, at de ville være, og får løst op for dem, så kroppen kan bevæge sig frit igen og smerterne forsvinder.

  Caroline er nu i gang med den stabiliserende behandling for at holde smerterne væk, og det går indtil videre helt fantastisk. Hun glæder sig hver gang til at skulle hen til Claudio, selv om hun af og til synes at det er lidt ubehageligt at blive trykket på, “fordi Claudio sørger for, at jeg nu ikke har ondt hver dag”.

  Jeg er Claudio meget taknemmelig. Ikke blot fordi han har fjernet Carolines daglige smerter og lettet hendes hverdag, men i særdeleshed fordi han kunne mærke på Carolines ryg, at der var noget alvorligt galt, så vi tidligt har fået diagnosen og kan handle derud fra. Mit håb er, at vores dygtige læger fremover i langt højere grad også vil henvise til osteopater, således at vi alle kan få den bedst mulige behandling.

  Anne Larsen, mor til Caroline på 8 år, skoleelev, Lynge

 2. Lene Buerup Andersen

  En oktoberdag i 2008, kom jeg cyklende fra Farum station og de cirka 900 meter til Claudio Colombi’s klinik. Jeg kunne på daværende tidspunkt ikke gå så godt, som følge af at min ryg, 20 år efter en diskusprolapsoperation, var begyndt at sætte sig skævt. Det gik udover min evne til at stå og gå. Min egen læge fortalte mig, at det måtte jeg lære at leve med. Det forekom mig svært i en alder af 56 år at slå mig til tåls med det budskab (har siden skiftet læge). Via min private arbejdssygeforsikring, som jeg i første omgang forsøgte mig med, blev jeg henvist til et privat hospital, som uden at tøve foreslog en omfattende rygoperation med 1 års sygefravær til følge. En meget hård besked at få for et aktivt menneske som mig.

  Helt tilfældigt hørte jeg om Claudio Colombi, og besluttede mig for at søge hjælp dér. I første omgang uden de store forhåbninger. Stor var min overraskelse derfor, da jeg efter første behandling kunne gå ned til stationen trækkende med min cykel. Det var i sandhed en guddommelig oplevelse. Det første besøg blev fulgt op af et intensivt behandlingsforløb over et par måneder. I dag, 3 år efter mit første møde med Claudio, har min ryg har det bedre end nogensinde. Ryggen vedligeholdes nu ved 4 årlige besøg hos Claudio og ved at lave de øvelser, som Claudio har udleveret. Jeg kan varmt anbefale Claudio Colombi, som jeg anser for at være yderste en kompetent og meget seriøs osteopat.

  Lene Buerup Andersen, personale- og organisationskonsulent, Valby

 3. Claus Fræhr Mikkelsen

  Jeg er 39 år, uddannet Cand. merc. og har gennem hele mit liv været aktiv med sport. I 2008 påbegyndte jeg træningen til deltagelsen i Berlin Marathon 2009 – i takt med at træningsmængden steg belastede jeg min krop mere og mere. Herved fik jeg en betændelsestilstand i min højre achillessene, som har været meget smertefuld, forstyrret min løbetræning og været yderst vanskelig at komme af med.

  En bekendt anbefalede mig at kontakte Claudio, som jeg nu har fået behandlinger hos i godt 3 måneder, hvilket har resulteret i, at jeg ikke længere har smerter i min achillessene. Det har gjort det muligt for mig at løbetræne regelmæssigt igen uden smerter.

  Claudio har endvidere rettet min ryg, hvorfor jeg ikke længere har infiltrationer i nakke og mellem skulderbladene. Fantastisk.

  Tidligere har jeg prøvet både fysioterapi og massage, men jeg er ikke i tvivl om, at de behandlinger, som jeg har fået hos Claudio er med størst effekt.

  Claus Fræhr Mikkelsen fra Værløse

 4. Claus Juel

  For ca 6 år siden var jeg ude for en færdselsulykke på MC. Jeg fik brækket mit venstre ben et par steder – fik skade på menisk og korsbånd – rykket hoften ca 1.5 cm tilbage og fik en kraftig skade i ryggen oppe mellem skulderbladene. Efterfølgende var jeg stort set ude af stand til at motionere regelmæssigt samt havde kraftige gener dels fra knæ ( opereret 3 gange efter ulykken ) og dels fra ryggen. Generne specielt fra ryggen var 18 mdr efter ulykken så kraftige at jeg ikke længere fex kunne gå i biografen da jeg ikke kunne sidde op i 1 – 1.5 time uden at få krampe i ryggen og kraftige smerter.

  Jeg opsøgte en række forskelige behandlere ( fysioterapi – læger – massage – kiropraktor ) uden at jeg egentligt følte at det havde nogen gavnlig virkning ud over få timer eller dage efter behandling.

  Ved et tilfælde blev jeg henvist til Claudio Colombi uden at have nogen form for idé om hvad Osteopati var – havde nærmest en fornemmelse af at det var noget alternativt hokuspokus, men var omvendt villig til at prøve “hvadsomhelst” på det tidspunkt.

  Ved første behandling ( efter røntgenbilleder – måling af elektrisk aktivitet i musklerne i ryggen og fysisk gennemgang af min ryg, hofter, ben, hals ) var Claudio istand til at fortælle mig hvor jeg nøjagtigt havde ondt – hvorledes smerte “anfald” opstod og forløb og at jeg, udover den aktuelle skade i ryggen også måtte have en ældre skade sammesteds ( korrekt – trampolinulykke for ca 15 år siden ). Efter første behandling, hvor ryg, nakke, arme og ben blev manipuleret, kunne jeg efterfølgende samme dag pludseligt se til begge sider igen – sidde i bil uden rygsmerter og generelt mærke at “trykket” var gået af min ryg. Fik derefter regelmæssige behandlinger dels af Claudio og dels af en tilknyttet fysioterapeut i et års tid og har siden blot vedligeholdt tingene med en behandling pr ca 6 mdr.

  Behandlngerne hos Claudio har, sammen med regelmæssig træning af ryg og ben under vejledning af Claudio, medført at jeg i dag stort set ingen gener har fra min ryg og mit ben.

  Claus Juel

 5. Connie

  Jeg er en kvinde midt i tresserne, Connie hedder jeg, og er på pension.

  I mere end 2 år havde jeg haft meget ondt i mit ene ben! Om dagen som om natten, uafhængigt af om jeg havde gået meget eller siddet stille. Så kom jeg i gennem hele det store offentlige “sundheds-maskineri” hos mange forskellige specialister, der sagde, at mine symptomer var atypiske. Har også været ude for at når jeg søgte en second opinion inden for samme område, at de havde helt modstridende meninger! Jeg var fortvivlet og var ved at give op.

  Så var jeg en tur i Milano (hvor jeg har boet i mange år) og mødte en osteopat (havde aldrig hørt, at de fandtes!!) Og så fandt jeg i gennem italienske venner endelig frem til Claudio herhjemme i Danmark! Det blev vendepunktet i hele mit “benforløb” Jeg blev behandlet – tror det var 5-6 behandlinger, uden der skete noget, og så lige pludselig fra den ene dag til den anden efter sidste behandling var alle smerter væk og der har intet været siden (nu er der gået næsten 5 måneder! ) Det er bare fantastiskt. Har lige været til kontrol og forebyggelse. Hele konceptet omkring vores krop, sygdom og smerter inden for osteopatien er meget spændende. Så det vil jeg fortsætte med og sende andre “syge” venner og familie hen!

  Connie

 6. Olav Nerum

  Jeg har varet lærer og er nu 88 år gammel.

  For nogle måneder siden fik jeg ret voldsomme smerter i højre side fra hoften og helt ned til foden. Fysioterapi havde ingen virkning. Men så fik jeg af en bekendt, en aldre dame, anbefalet Claudio. Hun havede for ni år siden efter en større operation fået en såkaldt drop fod. Hverken læge eller hospital kunne hjælpe, men efter 4 – 5 behandlinger hos Claudio var hun normalt gående og har været det siden.

  Jeg har fået seks behandlinger og er nu stort set smertefri og kan bevage mit højre ben uden problemer. Jeg var egentlig ret skeptisk, men er nu blevet overbevist om resultaterne af osteopatisk behandling.

  Olav Nerum

 7. Lone

  For ca. 5 år siden havde jeg stigende problemer med min kæbefunktion: Der kom knækkelyde, når jeg tyggede, og jeg kunne ikke gabe ret højt. Når jeg forsøgte at åbne munden helt, føltes det, som om kæben var ved at gå af led. Jeg havde efterhånden også svært ved at gennemføre et tandlægebesøg.

  Efter få behandlinger hos Claudio lettede det, og problemet forsvandt helt i løbet af 6-7 behandlinger. Efter et års tid var der optræk til problemer igen, men det fik Claudio hurtigt bugt med, og siden har der ikke været noget.

  Jeg er fortsat med at komme nogle gange om året til ”justering” af hele kroppen, ikke mindst pga. mit stillesiddende job.

  Lone, 53 år

 8. Lissi

  Min rygsøjle har fra fødslen haft en forkert svingning. Gennem årene er de 2 nederste ryghvirvler groet sammen og den 4. har drejet sig, så der er meget lidt afstand mellem knoglerne. Har jævnligt været til kiropraktorbehandlinger. Har gået til gymnastik 1 gang om ugen – ind imellem 2 gange.

  I foråret 2009 begyndte det at gøre ondt, når jeg gik. Jeg kunne ikke gå særligt langt eller hurtigt, så kom der smerter. Smerterne trak ud i venstre side af hoften. Fortsatte med kiropraktorbehandlinger og massage hos fysioterapeut. I perioder gik det nogenlunde.

  Omkring efteråret 2010 havde jeg, ud over at det var vanskeligt at gå, også fået vanskeligheder med at stå op, når der skulle vaskes op og laves mad. Kunne ikke stå op i længere tid.

  Marts 2011 fik jeg min første behandling hos osteopat. Gennemgik et behandlingsforløb på 5 gange og samtidig fik jeg anbefalet at lave styrketræning af rygsøjlen. Har efterfølgende gået til opfølgningsbehandlinger nu med 3 mdr.s mellemrum.

  I dag marts 2012 har jeg ikke haft nævneværdige problemer med ryggen siden sommeren 2011. Den er nu stabiliseret. Jeg laver ryg – og maveøvelser hver morgen og går til gymnastik to gange om ugen. Går til Zumba og svømmer ind imellem.

  Rygsøjlen er íkke forandret, men jeg har fået et liv uden smerter, hvor jeg igen kan gå, stå og danse. Endvidere har jeg via samtalerne med osteopaten fået en endnu større bevidsthed om hvad jeg skal være opmærksom på for at ryggen forbliver stabil.

  Lissi, 57 år, Birkerød, socialpædagog

 9. Dorthe

  I mange år har jeg haft store gener efter 3 operationer for discusprolaps, smerter i forbindelse med muskelgigt og vejrtrækningsbesvær på grund af KOL. Flere venner og bekendte har rosende berettet om Claudio’s behandlinger, så jeg besluttede mig for også at prøve. Jeg fik en tid meget hurtigt, og allerede efter 2. besøg kunne jeg mærke stor forandring – færre smerter, en stor del af væskeophobningen i kroppen forsvandt, og pludselig blev også min vejrtrækning forbedret. Behandlingen foregår stille og roligt. Med ganske få og meget effektive tryk har Claudio formået på kort tid at forbedre diverse skavanker, og dermed også livskvaliteten hos en 74-årig patient. Det må siges at være noget af en bedrift.

  Venlig hilsen, Dorthe

 10. Christian Wimmelmann

  Jeg er 41 år, far til 3 dejlige piger på 3-11 år og gift med Rikke. Til hverdag er jeg Områdechef hos Alka forsikring, hvorfor de fysiske omstændigheder udgøres af kontor arbejde og kørsel rundt i Danmark. Jeg er ivrig sportsudøver, og bruger en del tid på primært landevejscykling og løb. I 2011 kunne jeg dog ikke løbe pga. kraftige smerter på ydersiden af min hofte efter hvert løbepas. Jeg søgte læge, men uden held udover meldingen “prøv at holde dig i ro i 3-4 uger”. Jeg fik henvisning til både fysioterapi og kiropraktor, som hver især gjorde deres til at løse mit problem. Begge steder med samme melding “hold dig i ro, og start herefter meget stille op igen”. Igen uden held… Jeg tyede i desperation til forskellige former for natur medicin. Lige meget hjalp det.

  Ved et tilfælde taler jeg med en kollega, der fortæller om sin dygtige Osteopat, og opfordrer mig til at tage kontakt til denne (Claudio Colombi). Det gør jeg, men uden høje forhåbninger pga. mit tidligere forløb og erfaringer. Jeg får booket en tid, hvor Claudio skal forsøge at diagnosticere mig. Jeg vil sent glemme besøget. Claudio lytter til min historie, og begynder herefter selv at kigge på min ryg, så lidt ben bøj og stræk og til sidst nakken. Claudio siger herefter lige så tørt: “jeg ved hvad der er galt med dig, og det kommer til at kræve 5 behandlinger. Din hofte er pga. overbelastning 1½ cm. sammentrukket i højre side”. Til sidst trykker han et par steder på min krop (langt fra symptomet) for at kontrollere – og ganske rigtigt, det er MEGET smertefyldt. Jeg var dybt imponeret og lettet over endelig at få stillet en diagnose, og så med så stor overbevisning. Jeg var faktisk overbevist om at jeg endelig havde fundet en der kunne hjælpe mig. Inden jeg gik spurgte jeg om jeg skulle holde mig i ro. Claudio svarede at jeg hverken kunne gøre fra eller til, og at han nok skulle få styr på mit problem – så jeg kunne bare træne løs med mindre jeg oplevede smerte. Alt hvad Claudio sagde til mig kom til at holde stik. Jeg fik 5 behandlinger, og jeg har nu løbet i et par måneder uden problemer, og mit problem er løst (fingers crossed…). Jeg er super glad, og fuld af respekt – kan kun anbefale Claudio.

  Christian Wimmelmann, Gentofte

 11. Christian

  Det hele startede da jeg var 15 år gammel. Jeg havde haft ondt lige under mit knæ. Jeg fik at vide, at jeg bare skulle holde mig i ro. Så jeg holdt 3-4 måneders pause med min fodbold, da jeg kom tilbage begyndte det at gøre ondt igen allerede til anden træning. Jeg havde også været på hospitalet og få tjekket mit knæ de sagde også at jeg bare skulle holde det i ro. Jeg blev ved med at spille så godt jeg kunne, det blev bare værre og værre. Da vi skulle på vinterferie havde jeg det fint med mit knæ, men da jeg begyndte at stå på mit snowboard, fik jeg mere og mere ondt i mit knæ. Efter 3 dage endte det med at jeg kunne stå i 1-2 timer om dagen og så måtte jeg ned på hotellet.

  En af mine venner der også har knæ problemer forslog mig, at tage til Claudio. Jeg fik 5 behandlinger hos ham og så var mit knæ fint igen. Mit problem var et begyndende Schlatters knæ.

  Christian 16 år

 12. Helle Frederiksen

  Mit navn er Helle Frederiksen. Jeg er Professionel Triathlet og er i udtaget til den Danske OL Bruttotrup til de Olympiske Lege i London 2012. Jeg har gået hos Claudio i 4 år nu. Da jeg startede hos Claudio havde jeg en diskusprolaps, og min krop var generelt fuldstændig skæv og ude af balance. Via ro, regelmæssig behandling og kontrol hos Claudio samt genoptræning kom jeg atter på benene. Blot 10 måneder efter prolapsen fik jeg mit internatioonale gennembrud med en 5. plads ved World Cup samt 3 sejre i træk ved Europa Cups. Claudio er den behandler, som kender min krop allerbedst ,og han har en helt ubeskrivelig følelse for kroppens energier. Han betragter kroppen som en helhed, og kigger derfor aldrig kun på, hvor man har ondt. Vores krop er meget intelligent og en enhed af både knogler, muskler, ligamenter og organer. Osteopati er en hel unik behandlingsform, som kombinerer alle disse elementer. Det er derfor Claudios behandlinger giver kroppen ro og balance til at genskabe det optimale energiflow i kroppen. Jeg har prøvet mange forskellige behandlere, men aldrig har jeg prøvet noget lignende.

  Helle Frederiksen

 13. Preben Lyngeraa

  Som 76 årig pensionist har jeg nu i mere end 10 år spillet golf til stor glæde og fornøjelse for mig.

  I begyndelsen af maj 2013 fik jeg pådraget mig en skade i min nakke, der viste sig som lammelse af den nerve, der gik ud til min højre arm. Det blev så alvorligt og med stærke smerter, at min kone måtte skære min mad ud i små børne happer, fordi nerven ikke kunne give besked til muskulaturet om at yde noget. Min læge ordinerede stærke smertestillende piller, der fratog mig retten til at køre bil. Lægen ordinerede fysioterapi i højst otte dage. Hvis ikke det havde givet noget positiv resultat, skulle jeg opereres inden 14 dage for at redde nerven og derved undgå lammelse af højre arm. Altså en diskusprolaps mellem femte og syvende nakkehvirvel.

  I stedet for at gå til en fysioterapeut gik jeg til Claudio Colombi, der efter fem behandlinger satte det hele på plads. Og lykkelig spiller jeg igen golf uden problemer overhovedet.

  Den mand har i mine øjne så stor en berettigelse, så jeg fatter ikke at det danske sundhedsvæsen ikke kan få øjnene op for hans fantastiske evner og berettigelse, der helt overskygger hvad der bydes på fra det offentlige både økonomisk og helbreds mæssigt.

  Osteopati burde helt klart indgå i det dansk sundhedsvæsens program, med fuld tilskudsberettilgelser på lige fod med allle andre helbredende behandlinger. Her er der på sigt penge at spare for samfunget.

  Dette med anbefaling for andre med alvorlige lidelser eller skader i bevægeapparatet.

  Preben Lyngeraa

 14. Ina Zetterstrøm

  Jeg er professionel rytter, og lærte Osteopat Claudio Colombi at kende i 2003 gennem en veninde, som havde pådrager sig et brud på rygsøjlen, ved fald fra en hest. Hun havde fået at vide af diverse behandlere, at hun skulle ikke regne med at komme til hest mere. Efter et halvt år i et smertehelvede fik hun kontakt til Claudio, som dog ikke kunne love noget. Efter adskellige behandlinger hos Claodio fik hun lindret sine smerter, fjernet blokeringer der nedsatte kroppens bevægelighed. Led, muskler, bindevæv, nervesystem og kredsløbet begyndte at fungere igen, og langsom genoptræning gjorde, at hun kunne ride igen.

  I 2007 trådte jeg forkert på en kantsten, kunne dårligt bevæge mig, måtte på smertestillende piller. Gik til læge og fysioterapeut, jeg fik det ikke bedre.
  Så kom jeg i tanke om Osteopatisk klinik ved Claudio Colombi, kontaktede klinikken og efter nogle behandlinger hos Claudio blev jeg smertefri. For mig er osteopaten (Claudio) effektiv og sikker i diaknosen og behandlingen, og behandler kroppen som et sammenhængende organ.

  I 2014 under en ridetime kom jeg til skade med mit skamben, det var meget smertefuldt. Da jeg jo havde haft gode erfaringer med Osteopatisk klinik ved Claudio Colombi, kontaktede jeg klinikken igen, og efter endt behandling er jeg “flyvende” igen. Kroppen har fået ro og balance igen.

  Ina Zetterstrøm 68 år Slangerup – Pensioneret folkeskolelærer og professionel rytter.

 15. fra min søn Otto (111013)

  Jeg: Marlene Dahlwad Kristensen, 31 år, København Ø, Cand. Scient i Human Ernæring

  Min søn, Otto var 14,5 mdr. da han første gang fik behandling hos Claudio. På dette tidspunkt havde han kun sovet igennem (mere end 6-7 timer i træk) to gange i sit liv. Otto blev født tre uger for tidlig med lav fødselsvægt. Hans otte første måneder var præget af svær kolik, flere hospitalsindlæggelser pga. lyskebrok og maveproblemer og meget dårlig søvnmønster. Fra ca. 9 månedersalderen starter et forløb med sygdom, og ca. 1-2 gange hver anden uge må Otto holdes hjemme fra vuggestue. Et af disse sygdomsforløb varer næsten syv uger i træk, og det er for alvor svært at få arbejdsliv, søvnløse nætter og Ottos sygedage til at gå op i en højere enhed. Tidligere har Otto både været til kiropraktor, kranio sakral terapi og prøvet diverse kosttilskud, men intet har rigtig hjulpet på hverken kolik, søvn eller sygdom. Efter 2-3 behandlinger hos Claudio sover Otto igennem stort set hver nat, og hans sygdomsfrekvens er halveret.

 16. Søren Siegumfeldt Eriksen

  Jeg hedder Søren og er musiker, komponist og matematiklærer.
  Jeg kom til Claudio helt fortvivlet. Som følge af noget infektion i skulderen var min højre arm næsten ubevægelig, og den fysioterapeutiske behandling jeg havde fået, havde rådet mig til at holde den i ro og kun lave helt forsigtige øvelser. Som konsekvens heraf var armen ekstremt smertefuld og ude af drift.
  Allerede ved min første diagnostiske konsultation satte Claudio hurtigt skred i en positiv udvikling og i løbet af en uge, var min situation tålelig og efter tre måneder var jeg stort set symptomfri.
  Jeg vil varmt anbefale Claudio som en vej til helbredelse af mange fysiske skavanker, for han har et fantastisk overblik over hvordan en krop fungerer og hvor man skal sætte ind for at fremskynde de helbredende processer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.