Mit navn er Claudio Colombi. Jeg er født og opvokset i Italien, men har været bosat og haft egen praksis i Danmark siden 1996.

Jeg er uddannet osteopat i Milano på den osteopatiske skole C.E.R.D.O.(Centre por l´etude la Recherche et la Diffusion Osteopatiques).

I Italien har jeg haft egen klinik, hvor der var et tæt samarbejde med andre osteopater og behandlere som f.eks. kiropraktorer, læger, fysioterapeuter, tandlæger og gynækologer.

Fra 2010 til 2018 har jeg været formand af Danske Osteopater og fra 2011 til 2018 har jeg været medlem af FORE (aktuelt OE).

Udover min uddannelse som osteopat, har jeg desuden en forgående uddannelse som fysioterapeut og en Master i børne osteopati (Master i Pædiatrisk Osteopati). Derudover har jeg studeret Shiatzu massage, R.P.G (holdnings-korrektion), idrætsmassage, B.E.S.T. terapi, Applied Kinesiology, FSC m.m.

Jeg har behandlet patienter siden jeg var 19 år. Jeg startede som massør, derefter som fysioterapeut og til sidst som osteopat. Jeg har altid prioriteret at arbejde under mine uddannelses forløb, for at få mest mulig praktisk erfaring. Jeg har som osteopat praktisk erfaring med mere end 100.000 behandlinger.